12 september 2024

För långa byxor till ett par för korta ben

 


Jag kände av ryggen även den här morgonen så det blev 30 minuter på crosstrainern. Hade tänkte köra längre då jag trodde det skulle ge med sig när kroppen kom igång ordentligt men så blev det inte tyvärr. Invigde nya träningsbrallor jag köpte på Röda korset för 30 riksdaler, Trodde jag köpte mig ett par trekvartsbrallor men glömde att jag har taxben. 


Gjorde något jag aldrig gjort förut! Jag lagade min havregrynsgröt i mikron istället för på spisen. Varför då? Jo vi hade inte en enda ren kastrull i hela huset! Kokar annars alltid gröten på spisen men nu fick jag testa på att göra den i mikron. Det gick det med men jag tycker inte den smakar lika gott när den inte är kokad på spisen. Det är allt skillnad. 

Sen blev det att sitta framför datorn igen hela förmiddagen lång. Gjorde inte så mycket då vädret verkligen sög. Det ösregnade och var tio grader i luften så nu kan vi nog säga hej på dig hösten. 

Efter att ha försökt bli klokare så drog jag till Cissi för att hänga lite med henne. Köpte med lunch som vi åt och hon hade bakat kladdkaka som vi fikade på sen. Hade en jättemysig eftermiddag som till och med hann gå över till kväll innan jag var hemma igen. 


Då blev det en kvällspromenad med Ebbe i det höga gräset som gjorde mina skor väldigt blötta efter dagens regnande. 


Men vi kom ut på grusväg sen så då blev det bättre. Eller nja det blev det väl inte för jag var ju redan dyngsur som fötterna men jag slapp bli ännu mer dyngsur. 


Fick till och med ta på mig jeansjackan över tröjan för att inte frysa. Nej det är inte mycket jag gillar med mörker och kyla. Jag har liksom tröttnat på rugget efter en dag. Hoppas så att hösten kommer med solsken till oss. Men skönt att gå promenad var det allt. Kände mig så pigg att jag satte mig vid datorn en stund till när jag kom hem. 



//Sofie 

Inga kommentarer: