02 september 2024

Skitdjur och borta match



Dessa två odjur alltså... De är så jävla jobbiga rent ut sagt om nätterna. Det går lite upp och ner men senaste tiden har varit en bortskänkes på blocket period. Mest det lilla odjuret men han drar ju lätt med den större. Någon sovmorgon blir det inte och när de väl fått upp matte och husse så lägger de själva beslag på sängen. De små asen. 


Jag ägnade söndagen åt att städa. Det skurades toaletter, ren bäddades sängar, dammsög oxg massa annat sånt där kul. 


Var helt genomsvettig efter mitt städrace. Pontus i sin tur var också helt genomsvettig efter att ha klippt och trimmat gräs så vi åkte och fräschade till oss med ett dopp i sjön. 


Sånt underbart väder! Nu är vi inne i september, helt galet. Var ju nyss juni liksom. 


Slängde sen ihop kycklingburgare till lunch. Passade på att kolla ikapp lite av paralympics medan vi åt. Älskar Paralympics! Snacka om imponerande prestationer. 


Hugo hade bortamatch i Öresrum med B-laget så medan vi väntade på matchstart blev det en promenad med Ebbe. Så himla fint vid vattnet i det fina vädret. Något bad blev det dock inte vare sig för hund eller ägare. 
 

Det var en spännande matchen mellan serieettan och serietvåan. 
 

Det var så varmt och skönt men när solen började sakta med säkert gå ner så blev det kallare. Då hade jag gärna haft ett par långbyxor kände jag. 


Matchen var jämn men tyvärr slutade det med förlust med siffrorna 1-2. 


När vi kom hem sen var jag helt genomfrusen så ställde mig i duschen och öste på med varmvattnet. Får ångest över att det är så här det kommer vara nu framöver... 



//Sofie 

Inga kommentarer: