19 februari 2015

En till dag hemma

Den här dagen har varit rätt lik gårdagen. Eller Leah har varit piggare men jag har varit så trött och tung i kroppen även idag. Sen har näsan börjat rinna en massa också...så jag har mest spenderat tiden i soffan och sängen. Känner mig rätt pigg nu efter all sömn så hoppas det ska vara på bättringsvägen! 

Har inte tid att vara dålig för imorgon kväll ska vi till Emelie och Dennis så då vill jag vara pigg☺
Har fått lite vettigt gjort idag också. Suttit en stund framför datorn och skickat iväg ansökningar både till utbildningar och jobb. Vill inget hellre än att hitta något annat. Mitt nyårslöfte för 2015!☺

Leah var rastlös och ville baka med förut. Hittade inte receptet vi annars brukar använda när vi bakar chokladbollar så jag googlade fram ett annat. Stort misstag. Hittade ett recept där man skulle smälta smöret sen hälla det i smeten, röra runt och sen låta smeten stå i kylen innan man kunde rulla bollarna. Men grejen var det att när vi tog ut smeten så var den bara smulig och gick inte alls att rulla till några fina chokladbollar. Men men Leah öste på pärlsockret i smeten och tog fram en sked och åt. Lika gott det!

För att liva upp det här inlägget kommer här en bild på två huliganerna och en vettskrämd katt:-)


//Sofie


Inga kommentarer: