11 februari 2015

Vad du ser trött ut!

Ordet trött kan även bytas ut mot sliten. Det är vad folk sagt åt mig den senaste veckan. Kan bero på att mina ögon bara blir värre och värre med sitt rinnande och geggande så smink är ju bara och glömma. Linser är inte att föredra heller men de sätter jag ändå på mig ibland för nån måtta på det hela får det ju vara liksom😉

Imorgon har det gått tre veckor sen jag var hos läkaren och tog prover och det skulle ta två till tre veckor för provresultaten att komma och då skulle läkaren ringa mig. Så har jag inget hört imorgon så ska jag ringa på fredag och kräva att jag får något som fungerar till ögonen så de slutar rinna!
Ögondropparna jag fick tog ju bort det röda men inte rinnandet och det är ju det som är värst. Fick även allergitabletter utskrivna men de fungerade ju inte de heller. Slutat ta dem till och med för vill inte trycka i mig massa tabletter till ingen nytta.

Är så trött på detta rinnandet nu och framförallt kladdet som blir utav det. Sköljer ögonen flera gånger per dag men det känns som det bara blir värre. Jag tappar så många ögonfransar varje dag så jag är snart rädd att jag inga kommer ha kvar.

Sen allas påpekande om ur trött/sliten jag ser ut gör ju inte det hela roligare precis. Fast jag tycker jag ser rätt pigg ut ändå😄

//Sofie

Inga kommentarer: