23 februari 2015

Godmorgon ny vecka!

Då är det ny vecka och det med helt ny energi i kroppen! Det där tunga, trötta som varit i kroppen i snart en vecka var helt borta när jag vaknade upp i morse. Underbar känsla. Så skönt då kan jag förhoppningsvis träna som vanligt imorgon igen.

Hade bokat in mig på ett pass igår som jag avbokade mig ifrån likaså idag avbokade jag med då jag inte känt mig helt hundra i kroppen. Hoppas på att kunna köra imorgon istället:-)

Leah älskade förövrigt dansen igår och har redan nedräkning tills nästa vecka. Hade en rätt lugn dag annars igår. Eller på morgonen/förmiddagen var vi iväg och åt frukost hemma hos svärföräldrarna. Där var det fullt hus då även Sandra med familj var med denna gången plus att Carina var barnvakt åt fina Alfred så det var mycket barn med:-)

Jag och Sandra lekte kurragömma med dem tills kroppen blev helt slut. Sov middagslur i två timmar när vi kom hem sen. Har i och för sig sovit middagslur varje dag sista dagarna men igår var jag verkligen så trött i hela kroppen. Därför extra skönt att jag känner mig helt som vanligt idag igen.

Kan behövas då jag och Leah ska åka in till Linköping alldeles straxt. Pontus var där igår en sväng och fyndade billiga skidor till barnen dock lyckades han köpa alldeles för små skidor åt Leah. Eller hon kan ha dem nu men tanken är ju att de ska passa även nästa år.

Så de ska vi åka in och byta på en gång så att de inte tar slut. Är det REA varor så kan det ju försvinna rätt snabbt så tänkte att vi skulle vara och hänga på låset vid 10 när de öppnar för att vara på den säkra sidan.

Något annat jag glömt nämna men det är att sen i helgen nu så är mina ögon mycket bättre! Lite kletiga ibland bara men knappt något rinnande överhuvudtaget! Det gillar jag mer än något annat då jag kunnat ha linser i ögonen som normalt folk och dessutom kunnat sminka mig. Det har jag saknat så hoppas nu att ögonen får bli som vanligt igen de med!

Nu ska jag se till att min dotter blir duschad innan vi ska hoppa in i bilen och brumma iväg. I eftermiddag blir det jobb för min del och det ska faktiskt bli så skönt!

//Sofie


Inga kommentarer: