02 februari 2015

Jobb väntar

Ska alldeles straxt packa in barnen i bilen och köra in och lämna barnen hos Pontus innan jag drar vidare för jobb. Känner mig lagom pepp men men bara och ta tjuren i hornen

Annars började dagen med ett besök hos läkaren för Hugos del. Eller hans mage. Gick bra. De tog massa fler prover och grejer så får se vad de visar.

Efter jag och Leah lämnat av honom i skolan så drog vi vidare för matshopping. Gud så tråkigt det är! Och dyrt. Blir alltid dyrt oavsett om jag storhandlar eller bara ska ha ett par saker. Förstår inte det där...

Plockat och grejat här hemma mest sen. Gjorde ett försök att söka till en utbildning jag är intresserad av men tyvärr hittade jag inte mina betyg i datorn (trodde jag hade sparat dem på datorn sist jag scannade in dem men det hade jag ju inte...) så ska ta tag i det imorgon när jag kan få hjälp med att scanna in dem på nytt. Läs när Pontus är hemma.

Om jag skulle ta och hoppa i jobbarkläderna så vi kan åka iväg här snart. Jomen så får det bli. Tjingeling på er!

//Sofie
Den här boken fick jag sitta och läsa högt ur för barnen i väntrummet hos läkaren. De ville minsann inte byta till någon annan bok utan jag fick läsa och svara på massa olika frågor om Jesus, gud, graviditeter och annat skoj man vill svara på när man sitter i ett väntrum fullt av folk. 

Inga kommentarer: