09 februari 2015

Mamma och Leah dag!

Så skönt med ledig dag! Förmiddagen gjorde vi inte allt för många knop här hemma. Men efter lunchen drog det igång! Hugo lämnades hos en kompis för lite lek och Leah och jag tog oss en tur på stan. Mysigt att göra något bara hon å jag. Fast det första vi gjorde var kanske inte så mysigt. Var på labb och lämnade Hugos avföringsprov. Se om det visar något men det trodde inte läkaren. Det var mest för att utesluta sa hon.

Vi gjorde även ett besök på bibblan där Leah lånade på sig alla Alfons böcker hon kunde hitta om vi inte har här hemma. Även jag tycker om Alfons böckerna så det blir rolig kvällsläsning för barnen fram över☺📚

Sen ville fröken gå och fika för det ska man göra när man går på stan. En stor daimstrut tryckte hon i sig! Trodde aldrig att hon skulle få i sig den stora (läs hoppades på att få äta upp det som hon inte orkade) men det fick hon.

Storhandling på Willys blev det med innan det var dags att hämta brorsan. Det var bara hem och packa upp varorna för min del och sen hoppa i träningskläderna för att åka in till stan igen. Men denna gången för ett spinningpass.

Pontus hade maten klar när jag kom hem men vi hann bara byta av varandra för han är nu iväg och åker skidor. Han vill kunna åka så mycket som möjligt nu innan vasaloppet och här i söder får man ju passa på så länge snön ligger på backen. Idag har vi haft flera plus grader så det är väl inte så säkert att vi har snö så länge till.

Nu ska jag spela wii spel med mina barn. Bowla närmare bestämt.

//Sofie

Inga kommentarer: