18 april 2017

Leah 7 år!

Idag är det världens bästa dag enligt Leah. Såklart då det ju är hennes födelsedag:-)

Det vars en väldigt spänd Leah som somnade igår. I morse vaknade hon av skönsång och frukost på sängen. Hugo hade köpt en present till henne som hon fick där på sängen. Ett hopprep var det i. Hon hoppar jämt och ständigt här hemma med både hundkoppel och annat hon hittar så nu har hon ett riktigt hopprep att hoppa med.

Sen fick hon änden på ett guldfärgat snöre. Hon fick följa snöret som lede ner till vardagsrummet där cykeln stod så fint med ballonger och allt. Hon blev så glad! Helt såld på att cykeln verkligen var som hon hade önskat sig. Både rosa och lila, med pakethållare och en cykelkorg. Fullpott på den presenten:-) Jag hade fått för mig att hon kanske skulle tycka det var konstigt att hon "bara" fick en present, men hon sa inget alls utan var så himla nöjd över cykeln.

Då cykeln var en dyr present så bestämde vi att hon bara skulle få den av oss. Går ju inte köpa presenter för hur mycket som helst anser jag. Roligare att kunna ge en present som de blir riktigt glada för och de lyckades vi ju faktiskt med den här gången.



Barnen blev hämtade av Jocke och Tina efter fritids så när vi kom hem åt vi hamburgare med bröd och pommes till middag ihop.


Såklart blev det även födelsedagstårta också. En rosa marsipan tårta med sju ljus på. Ja allt efter Leahs önskemål.


Så här liten var Leah för exakt sju år sen. Alldeles nyfödd inne på BB. Tiden går sååå fort! Nu får den allt ta och sakta ner.


Resten av kvällen ska jag ägna mig åt att vika tvätt och kolla in hockeyn. Jag håller inte på Brynäs annars men nu jävlar håller jag alla tummar jag kan för att de ska ta hem den där SM bucklan. Allt för att inte HV ska vinna. Avskyr det laget lika mycket som en magsjuka. Nej förresten, det var en elak jämförelse mot magsjukan.

//Sofie

Inga kommentarer: