17 april 2017

Nu är snart påsken över

Haft en sån skön långledig helg tillsammans! Fast det ska bli rätt skönt att det drar igång igen som vanligt imorgon också. Eller vanligt och vanligt vi har ju en sjuåring i huset då! Sa godnatt till Leah nyss. Sista gången jag nattade en 6åring, imorgon så är hon hela 7 år! Galet värre.

Vi har haft en riktig hemmadag idag. Barnen har haft kompisar här på besök och Pontus har grejat med vårt senast projekt. Vi ska bygga till som ett litet förråd vid sidan av garaget. Så den här dagen har han varit där ute hela dan och gjutit grunden till det. Sen blir det även att måla hela garaget i samma gula nyans som huset. Även lekstugan ska målas nu i vår är det tänkt. Fint värre blir det sen när alla husen på tomten har samma kulör:-)


Jag har grejat med lite allt möjligt som behövts göras här hemma. Städat av i källaren, dammsugit plus moppat alla golven, tvättat, gått igenom grejer som ska säljas/slängas, handlat mat som födelsedagsbarnet bestämt till morgondagen, hämtat hem födelsedagspresent till morgondagens födelsedagsbarn etc.

Nu är Pontus iväg på valpkurs med Ebbe (som blev ett halvår igår! På tal om födelsedagar och sånt) och jag hade tänkt sätta mig i soffan och se ett avsnitt av "Ett fall för Frost". Men kom på att jag behöver duscha också så får se om jag orkar kolla. Brukar bara bli att jag somnar ifrån det om jag börjar kolla för sent.

Några små förberedelser inför morgondagen har jag kvar med men sen så är vi redo för en ny vecka! Eller ja det är ju måndag idag men ni fattar:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: