22 april 2017

Barnkalas och ännu mer födelsedagskalas

April är verkligen en riktig kalasmånad för vår del. Vi är ett stort gäng som fyller år då. Bara i våran lilla familj, på fyra personer, så är det tre av oss som fyller i den här månaden. Och så påsken som ofta infaller i närheten också. Många kalas blir det.

Igår hade vi barnkalas här hemma och det gick riktigt bra. Det märks faktiskt att alla barnen är ett år äldre mot förra årets kalas. Det var fullt ös i 2 timmar och sen la sig lugnet i huset. Var rätt trötta allihopa så ingen av oss var speciellt svårvaggade igår kväll.


Jag hittade sånt där kalasset inne på Rusta som jag köpte. En kartong med tallrikar, pappmuggar, servetter, sugrör, tutor, godispåsar och såna här fina vimplar att ha i taket.


Helt perfekt verkligen. Kostade inte många kronor men innehöll allt man behöver till ett barnkalas.


Även taklampan fick bli kalaspimpad med ballonger:-)

Ikväll väntas ännu mer kalas. Familj och släkt ska komma och fira Leah i efterskott och mig i förskott. Så den här dagen har gått åt till att förbereda inför det. Lagat mat och bakat. Blivit ännu mer förkyld (igen). Näsan är som en öppen kran och hade inte alls någon ork i kroppen. Gick och la mig på sängen en stund och somnade. Vaknade två timmar senare och kände mig piggare. Hoppas det fpår hålla i sig.

Börjar tröttna rätt rejält på att inte känna mig bra. Längtar efter att kunna träna som vanligt igen. Går ju på antibiotika nu så hoppas att det ska ge resultat.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen svida om till någon klänning. Är det kalas så är det:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: