19 april 2017

Hälsostatus så här på morgonen


Trött värre är jag idag. Förstår inte vad det är med mig. Sista månaderna vaknar jag på sennatten och kan bara inte somna om! Går ofta upp på toa och sen är det kört. Lyckas jag somna om så ringer alltid Pontus klocka vid halv fem och då är jag klarvaken igen. Så himla irriterande. Tips mottages tacksamt om någon skulle ha något bra på lager om hur man kan göra för att somna om igen.

Ser dåligt på mitt vänstra ögas gör jag fortfarande. Märker faktiskt ingen skillnad alls de senaste dagarna. Det kan ju ta tid så tror inte det är någon fara men väldigt störande och tröttsamt. Särskilt när jag jobbar märkte jag.

En annan sak igår var att jag jag fick hem brev från läkaren jag var hos sist. De gjorde ju en bakterieodling som visade att jag har pneumokocker (en form av lunginflammation) men även att det visade på bihåleinflammation. Jag mår ju mycket bättre nu så det känns ju lite konstigt. Fast hostar gör jag fortfarande. Inte alls lika mycket men det finns ju där i bakhåll hela tiden. Börjar jag skratta så blir det till en hostattack till exempel. Anstränger jag mig hostar jag etc.

Konstigt egentligen att de inte gjorde en bakterieodling från början? Jag sökte ju hjälp första gången i dagarna mellan jul och nyår. Kanske jag hade sluppit flera månader av att inte må bra.

I alla fall så har jag fått antibiotika utskrivet så ska hämta ut det idag och börja med. Så kanske jag blir helt frisk en gång för alla.

Idag kör jag på blått och gult. Fullt upp denna onsdag. Jobb och sen är det både innebandyavslutning för Hugos del och Leah ska ha musikaluppträdande med skolan.

Hej onsdag!

//Sofie


Inga kommentarer: