29 april 2017

Är nervöser så jag vet inte vad!

Brynäs leder! Alltså jag kan inte sitta still och kolla. Tänk, tänk om de lyckas ta SMguldet för HV71 på deras hemmaplan. Det vore lycka, ren och skär lycka. Att få se HV förlora SMguldet!

Alltså jag dör av spänning men ändå kan jag inte kolla typ.

Annars då? Träningspasset gick över förväntan idag. Blev ett lång träningspass. Pontus skjutsade in mig då han skulle uträtta ett par saker och så skulle han plocka upp mig när han var klar. 2 timmar tog det så jag hann träna mycket. Körde intervallpass på stegmaskinen och sen styrka för benen. Avslutade med en PW i lutning på löpbandet i väntan på att Pontus skulle plocka upp mig.


Invigde mina nya byxor från Gavelo. Jag bara älskar dem! Så sköna och så snygga. En riktig färgklick, det behövs i det här tråkiga vårvädret.

Varit en lugn dag annars. Lunchen bestod resterna från gårdagen med tårta efteråt. Perfekt efter ett träningspass. Vad är det man säger? Man måste ju ha balans i livet:-)

Ska göra mig redo för att åka iväg till Cissi med familj om ett tag. Ja, försöka att göra mig klar mitt i hockeyn. Heja heja heja Brynäs! Nu jävlar gäller det!

//Sofie 

Inga kommentarer: