15 april 2017

Nytillskott i skogarderoben

Skor kan man ju omöjligt ha för många av, eller hur? Köpte mig ju en till skohylla att ha i skogarderoben nere i källaren så nu måste den ju fyllas upp:-) Haha nja inte bara därför jag köpt mig nya skor men roligt med skor är det ju alltid.


Skorna till vänster köpte jag idag för halva priset. Jag har ett par som påminner väldigt mycket om dem sen innan. De skorna har Ebbe dock varit på och gnagt på klacken så blev så glad när jag hittade dessa, och för halva priset dessutom:-)

Vinterstövlarna (kängorna?) har jag gått och kollat på länge. De var så sköna när jag provade dem i vintras men de var även dyra. Sen såg jag dem på REA:n efter jul för halva priset men hade dåligt med pengar då så köpte dem inte då heller. Men nu hittade jag dem för halva rea priset och min storlek fanns kvar! Helt otroligt ju. Perfekta skor att ha när man är i snön och leker eller är ute och går kalla hundpromenader.

Sneakers köpte jag på Skopunkten. Behöver ha ett par bra vardagsskor utan klack. Hoppas de blir bra. De kändes väldigt sköna och snygga är de ju med:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: