16 april 2017

Påskafton 2017

Igår var vi och firade påsken med min familj. Ja, vi firade även Elin som fyllde år i torsdags och Pontus som ju även han fyllt år.


Vi åt massa god mat. Traditionell påskmat bjöds det på vilket är något jag inte ätit på många år. Vi brukar äta annan typ av mat när det är påsk men igår smakade det väldigt bra med riktigt påskmat!


Mamma hade gjort den här goda marängtårtan. Åt så jag fick ont i magen. Varför blir det alltid så för?


Vädret såg så fint ut men ack vad lurad man blev när man väl kom ut. Så jävla kallt! Vinterjacka hade varit att föredra då termometern endast visade ett par plus grader.


Även igår hade påskharen varit framme men denna gången gömt äggen i trädgården som kusinerna fick leta efter. Minna fick lite hjälp av Hugo och Leah. Tror inte riktigt att hon förstod konceptet men glad över sitt påskägg blev hon:-)


Så här fina var favorit Minna och jag igår.

Vi hade en riktigt bra dag och när kvällen kom så åkte vi hemåt. Blev en myskväll i soffan framför talang. Jag somnade där och vaknade först vid tretiden i natt. Vanligtvis om jag somnar i soffan brukar jag inte sova där så länge innan jag vaknar till och går upp och lägger mig. Men jag var väl extra trött igår:-)

//Sofie


Inga kommentarer: