28 april 2017

Födelsedag nummer 29

Starten på mitt 29:de år kunde inte varit bättre. Hörde två barn gå upp och tassa runt i huset i morse. Låg kvar och lyssnade på dem en stund och vips så kom de in med skönsång, frukost på sängen, presenter till mig. Världens finaste ungar! Hade jag inte trott att de skulle göra så blev glatt överraskad.


Jag fick två armband av dem som de själva pysslat ihop och även en present som även var från Pontus.


Nämligen dessa biljetter! Så roligt det ska bli! Robbie och alltid Robbie. Har lyssnat på honom sen jag var liten. Är det någon musik som alltid funkar så är det Robbie Williams:-) Varit på flera av hans tidigare konserter när han varit i Sverige så extra kul att få gå på den här med.


Det är ju fredag idag (och födelsedag) men skippade klänningen för ett par jeans och varm kofta. Så kallt ute! 8 plus grader men det är molnigt och blåser halvstorm så känns som rena vinterkylan till och från.


Förmiddagen spenderade vi i skateparken efter barnens önskemål. Och oj vad de åkte! Nu är ju den säsongen här igen så det lär säkerligen bli fler turer hit i vår och sommar.



Jag stod mest bredvid och frös. Försökte hålla värmen uppe med att gå runt i parken men det gick sisådär. Frös ändå enda in i benmärgen. Blev inte bättre av cykelturen. Barnen ville så gärna cykla också så packade med våra cyklar. Blev en liten sväng men pga vädret valde vi att åka hem sen.

Ska alldeles straxt åka iväg igen. Vi ska hämta Minna på dagis nämligen. Veckans höjdpunkt enligt Hugo och Leah:-)

Ska försöka få i oss nu lunch här innan bara. Se vad vi hittar på för något gott.

//Sofie 

Inga kommentarer: