23 april 2017

Nästan bakis

Haha ja det känns nästan som jag är lite bakis idag. Inte på alkohol utan mer på kalas:-) 

Men kalaset igår blev lyckat. Massa kusiner, familj och släkt kom och grattade Leah och även mig. Vi bjöd på tacogratäng med tillbehör och sen den här goda tårtan till efterrätt. Har gjort den vid något tillfälle tidigare och den är en favorit:-) 

Höjdpunkten för barnen var nog när de fick åka traktorvagn. Pontus hade lovat Linus en tur med traktorn men då ville ju såklart alla barnen åka med. Tur att vi har en vagn till så alla barnen fick plats:-) 



Glada barn och så jag på traktorvagnen. Minna fick åka traktor för första gången och hon tyckte det var så roligt. Stod och vinkade hela turen och skrattade. 

Leah har fått så många fina presenter som vi tackar så himla mycket för! Ja, även jag fick presenter igår. Fick bland annat dessa fina träningskläder. Nu längtar ännu mer efter att få träna! 


Fast jag känner mig helt genomförkyld även idag. Tung i huvudet och en näsa som producerar snor i dess oändlighet. Känns som jag bara blivit sämre efter att jag påbörjade penicillinkuren...

Det blir en lugn dag idag med andra ord. Förutom en sak som jag ska åka iväg på snart. Känner mig som ett barn på julafton. Berättar mer sen! 

//Sofie 




Inga kommentarer: