29 april 2017

Vilket jävla aprilväder

Hela april har ju varit katastrofdåligt väder. Sol ena stunden, regn nästa och sen snö... Lägg där till blåst så har vi kyla deluxe!

Så tråkigt när man är långledig och hoppas på att kunna greja och göra saker ute. Altanen och balkongen skulle jag gärna göra i ordning och lekstugan är ett projekt då det ska målas om. Men se nej. Idag snöar det ute så jag skiter fullständigt i de planerna. Tar det en annan gång.

Hade en jättebra dag igår. Barnen och jag var och hämtade en glad Minna på dagis och därefter åkte vi hem till mamma där det bjöds på våfflor.


På kvällen lagade Pontus oxrullader (efter min önskan) och barnen hade bakat en tårta till efterrätt. Bättre födelsedag kunde jag inte fått!


Dagens planer är att jag ÄNTLIGEN ska ta mig till gymmet. Jag åt den sista antibiotikan igår så nu tänkte jag testträna lite och se hur kroppen känns. Tror det är 3 veckor sen jag tränade ordentligt sist. Bara jag får känns mig helt frisk i kroppen nu så vore jag evigt tacksam. Trött på all skit nu.

Ikväll ska vi iväg och umgås med Cissi med familj. Ska bli trevligt! Men nu ska jag ta tag i renbäddningen av våra sängar. Trevlig start på lördagen:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: