27 april 2017

God kväll i bloggen!

Jag har varit bannlyst från övervåningen hela kvällen. Är ju inne på mina sista timmar som 28-åring nu och barnen har planerat något till mig imorgon. Spännande, spännande!


Sista selfien med på 28-åringen. Girlangen från kalasen förra helgen hänger fortfarande kvar. Precis som flaggan ute på flaggstången. Har inte kunnat ta ner den då det regnat/snöat/haglat om vartannat den här veckan och sen fyller ju jag år imorgon så ja, den kunde lika gärna hänga kvar.

Dagen har spenderats på jobbet och sen därefter åkte vi iväg för att göra ett besök på banken. Jag hade lyckats låsa min bankdosa så var tvungen att göra ett personligt besök för att låsa upp den. Använder mig nästan bara av BankID annars men behövde ha dosan till en grej och såklart lyckades jag slå in fel kod tre gånger så den låste sig... Men men passade även på att växla in barnens pengar de har i sina plånböcker när jag ändå skulle till banken.

En av få banker som fortfarande tar emot kontanter. Barnen hade massa mynt och hundralappar som blir ogiltiga i juni så var lika bra och växla in dem till de nya pengarna.

Var även förbi hos svärföräldrarna en sväng och när jag kom hem hade Pontus lagat raggmunk till middag, så gott! Satte oss bänkade framför matchen och hoppades få se Brynäs vinna SMGuld ikväll men så blev det ju inte. Herre min gud så dålig match de gjorde Brynäs... Jag såg faktiskt inte ens klart hela. En rejäl uppryckning krävs tills på lördag!

Nu går ögonen i kors på mig. Är så trött! Ska njuta av ledig dag imorgon i kombination med att barnen har studiedag = bra start på födelsedagen. Pontus frågade om jag ville att han skulle väcka barnen och att de skulle sjunga för mig innan han åkte till jobbet imorgon. Jag sa nej. Hans klocka ringer halv fem.


Fina blommor som jag fått livar upp på köksbordet:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: