13 januari 2018

Den vanliga helgen är här igen!

Första riktiga helgen efter en vanlig arbetsvecka är här igen. Lika skönt som vanligt även att det inte var alls längesen vi hade långledigt:-)

Igår var jag hemma med Leah. Hon pendlar upp och ner i temp hela tiden. På dagarna är den inte så hög med sen på kvällarna/nätterna/tidigt om mornarna så höjs den en massa. Hon är ändå relativt pigg vilket känns skönt ändå. Hoppas på en feberfri dag idag *håller tummarna*.

Igår hade Leah och jag filmmarathon och gjorde inte så många knop. När Pontus kom hem drog jag till gymmet och körde ett pass. Himla skönt att komma hemifrån en stund. Känns ju som man själv är hemma och är sjuk när man är hemma med vård av barn. Man kommer in i den känslan liksom. Knallar runt i mysdressen och ligger på soffan där tv:n är ens bästa vän.

Den här dagen startade också med gymmet. Så lite folk tidigt på helgmornarna så det är den bästa tidpunkten på hela veckan att träna om man vill ha det lugnt med folk.


Ska straxt åka iväg en sväng och kika på en soffa. Hade inte alls tänkt behöva köpa någon ny soffa men våran som vi har nu ger upp mer och mer för varje dag som går känns det som. Den köpte vi när jag var gravid med Hugo så den har genomlidit många småbarnsår med kladd, spyor, klet och klegg. Den har blivit så sliten att den har gått sönder i tyget på ett par ställen. Det är dags för nästa trotjänare att få ta plats!

//Sofie 

Inga kommentarer: