23 januari 2018

Morgonträning och äggmacka

Jag har stängning idag på jobbet vilket innebär att jag börjar senare nu på morgonen. Passade ändå på att gå upp tidigt och åkte till gymmet för att köra ett morgonpass. Sån skön start på dagen! Önskar jag kunde göra så oftare.


Jag ska skjutsa in barnen till skolan sen (slipper de gå upp lika tidigt som om de ska åka med skolskjutsen) då det passar bra med när jag ändå måste åka iväg. Tänk så mycket man hinner med på morgnarna när man går upp tidigt. Jag har tränat, duschat och gjort mig i ordning, hängt tvätt, satt igång en ny maskin tvätt, tänt i pannan, tömt diskmaskinen, bäddat alla sängarna och ja nu sitter jag här framför datorn, äter frukost och skriver här.

Morgonen är nog min mest effektiva stund på dagen. Jag tycker det är så skönt att få gjort såna där saker som att tömma diskmaskinen etc. så vi slipper det när vi kommer hem sent på eftermiddagen och alla är trötta. Jag är ju en morgonmänniska mer än kvällsmänniska också. Jag har ju hört folk som får sina ryck (typ börja med storrensningen av garderoben) sent om kvällarna eller nätterna. Jag skulle snarare kunna få ett sånt ryck tidigt en morgon.

Nu ska jag käka upp min frulle innan det är dags att packa in oss i bilen och bege oss iväg mot jobb och skola.


//Sofie 

Inga kommentarer: