14 januari 2018

Våran lördag

Leah var helt feberfri igår sen! Hallelujah! Så skönt!

Vi passade på att rasta oss och lämnade hemmet för att åka och kika på ny soffa. Blev en kompromiss för att alla skulle bli nöjda, men jag tror det kommer bli bra. Pontus fick välja soffmodell och jag fick välja färg. Kommer bli en större soffa än den vi har nu och i en helt annan färg. Dröjer några veckor innan den kommer, ska bli spännande och få se den på plast!

Vi stannade till en sväng hos pappa där Hugo fick en julklapp i efterskott. Jag hade hjälpt pappa att beställa en hockeytröja som tog god tid på sig att komma fram, men nu så fick Hugo den till sist. Han blev så nöjd! En New York Rangers tröja med Lundqvist på ryggen. Tjusigt värre:-)

Blev ett matstopp med innan vi åkte till Jocke och Tina. Vi skulle hämta rådjurskött där och blev kvar för att även se på hockey. Först såg vi på matchen mellan Brynäs-Frölunda och sen LHC-Mora. 4-1 vann både LHC och Brynäs med så alla i familjen var nöjda:-)

Vi fick även jättegod mat bestående av lamm innan vi åkte hem. Längesen jag åt lamm sist, har för  mig att jag tyckte det var sisådär då. Men igår när jag åt det så smakade det supergott! Något vi kanske skulle våga att prova på att laga här hemma med någon gång? Kul med inspiration att kunna variera matlagningen. Så lätt att man fastnar i samma typ av maträtter.


Jag körde på hundtandsmönstrad klänning igår. Köpte den när vi var på Rhodos för flera år sen. Det har blivit en favorit i garderoben!


//Sofie 

Inga kommentarer: