28 januari 2018

Våran Helg

Nu är vi hemma igen efter vår lila minitrip till Stockholm. Vi åkte direkt efter att barnen slutat skolan i fredags så vi slapp den värsta trafiken.

Barnen lekte och hade fredagsmys med kusinerna på kvällen medan jag och Pontus åkte in till the city för att gå på musikal. Den var så bra! Vet att den bara går ett litet tag till så har ni möjlighet så gå och se The Book of Mormon! Tiden bara flög förbi när vi satt där och kollade. Rolig, bra musik och väldigt bra artister som var med.

Vi kom hem rätt sent så vi smög in för att inte väcka någon i huset och gick och la oss direkt.

Gårdagens förmiddag var väldigt lugn och skön. Vi åt lunch på McDonald's och sen besökte vi lite affärer. Faktiskt så var det Pontus som ville det den här gången. Han hade presentkort som han behövde använda så vi kikade på kläder till honom.

Blev även lite annat handlat. Jag hittade en sån himla fin klänning inne på H&M. Jag såg den i förbifarten när vi var på väg ut från affären. Kunde inte sluta tänka på den så var bara tvungen att gå tillbaka och prova den sen igen och den satt ju som en smäck! Så den fick följa med hem. Så himla nöjd över klänningen:-)


Vi hade sen lördagsmys med god mat och Gladiatorerna på tv:n. Fullt ös på kusinerna. De har verkligen lekt när vi varit där. Tror att sist vi var och hälsade på var i somras så det var ju ett tag sen sist.

En mysigt liten minitrip till Stockholm har vi haft. Kul att träffa Sandra med familj och roligt att få gå på musikal:-)

Vi körde hem sen igår kväll efter att Gladiatorerna var slut. Eller Pontus körde och jag höll honom sällskap tills jag gjorde som barnen och också somnade.

Väldigt skönt att åka hem på kvällen sådär. Nu har vi haft hela söndagen här hemma. En fotolös helg blev det förutom en snabb bild på klänningen inne i provrummet. Så blir det ibland:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: