30 januari 2018

Sista tisdagen i januari

Skrivartorka. Alltså jag vet inte alls vad jag ska skriva. Det händer inte så ofta. Jag brukar alltid knåpa ihop ett inlägg bara jag loggar in här, men ikväll var det ovanligt svårt. 

Är rätt trött efter en intensivdag på jobbet. Fick skynda mig att hämta Ebbe efter jag slutat och sen åka direkt hem för att svida om lite snabbt då jag skulle ta med Hugo till hans innebandytärning. Kände inte för att åka i mina smutsiga jobbkläder. Råkade ut för både kiss och snorsattack idag. Hade inget ombyte med mig så fick tvätta av kläderna så gott jag kunde på jobbet så kände mig sådär lagom fräsch. 

Jag gjorde som vanligt och tog mig en promenad med Ebbe under tiden Hugo tränade. Eller ja, det blev inte riktigt hela tiden då jag var tvungen att åka och tanka bilen samt göra ett besök på Lindex med. 

Så himla irriterande! Jag köpte strumpbyxor där nyligen som kostade 199 kr styck. Tjocka, lite rejälare strumpbyxor. Trodde jag ja. Hann bara använda dem ett par gånger så gick det hål både i  grenen och vid tårna. Hade inget kvitto kvar men då det var reklamation så fick jag byta till andra. Hoppas de håller bättre. 

Hämtade även ut ett paket där med reakläder som jag beställt från deras hemsida. Halva reapriset var det så för en jacka till Hugo, strumpbyxor till både mig och Leah, en kimono/klänning och en blus fick jag betala 205 kr. Tyvärr passade inte blusen och kimonon. Storlek S/M i båda var den ena är för liten och den andra alldeles för stor. De kostade ju inte många kronor men jag kommer ju inte använda dem så lika bra och skicka tillbaka dem. Hugos jacka var däremot jättefin och satt perfekt på honom:-) 

Har ingen bild från dagen att bjuda på så här kommer en rolig bild från när vi var på Mallorca i höstas. 


Ni förstår min tanke med kortet men precis när jag ska ta det så tappar Hugo greppet. Sol, blå himmel och hav får liva saknar man en sån här mörk januari kväll. 

Jamen titta, jag fick minsann ihop ett litet inlägg även den här gången. Nu ska jag gå och vara social med min kära man som jag knappt sett idag. 

På återseende kära läsare! 

//Sofie 

Inga kommentarer: