21 januari 2018

Träning och pulkaåkning

Morgonen startade med ett träningspass. Vaknade och var pigg så klockan 07.00 stämplade jag in på gymmet. Alldeles lagom med folk på gymmet en söndag morgon vid den tiden:-)

Efteråt köpte jag med frallor hem som vi åt till frukost. Så mysigt att äta frukost tillsammans alla på helgen.

Leah hade innebandy sen och Hugo valde att följa med henne och Pontus dit. Jag satte igång och började städa av här hemma. När familjen var hemma igen sen så tog vi oss ut i det superfina vädret som varit idag! Strålande sol med blå himmel och 6 minus grader. Helt underbart vinterväder! Bäst att passa på och njuta för nästa vecka såg jag att det skulle bli plus grader igen...

Vi tog med oss pulkor, kälkar och hela fader rullan och gick till en backe vi har här i närheten. Vi var nog aldrig där förra året då det var en sån dålig vinter då. Annars är det en väldigt bra backe att åka pulka i. Dock får man åka några gånger så snön packas åt ordentligt, men sen är det bara att åka för allt man kan! Så kul:-)





Ebbe for som en tok upp och ner för backen. Så fort någon av oss åkte ner så sprang han efter och sen fort upp igen för att hinna med och springa ner men nästa som åkte. Snacka om att ha energi. Själv blev jag helt genomvarm bara av att gå upp och ner för backen.

Har känt mig extra tjock i näsan den här helgen. Har varit helt okej ett bra tag men nu känner jag att det blivit åt det sämre hållet igen. Jag glömde ta med näsdukar så efter att ha dragit in en massa snor började jag känna av i bihålorna. Som tur var skulle vi ändå hem och käka lunch då.

Åt rester från gårdagen och det var lika gott idag som igår! Pontus hade gjort kebab på rådjurskött med egengjord pommes på sötpotatis till och kebabsås. Det är helt klart en ny favorit rätt här hemma. Det smakade så himla bra!


Nu straxt så ska Hugo och jag åka iväg då han har sin innebandyträning. Emma ska följa med också så ska vi ta en promenad med Ebbe under tiden Hugo tränar. Kul med sällskap!

//Sofie 

Inga kommentarer: