03 mars 2013

Andra Chansen i Karlstad

Hemma igen efter en hel helg på vift. Var framme i Karlstad i går eftermiddag. Möte upp Jennie och Erik på hotellet. Checkade in och gjorde oss i ordning för kvällen. Frisör Jennie fick rycka in och hjälpa mig med håret, blev så fin så:)

Åt middag innan och sen åkte vi till arenan. Viftade med ballonger och sjöng med. Jättebra stämning var det. Många bra låtar faktiskt. Tyvärr gick inte Martin vidare som jag höll på:)

Senare delen av kvällen spenderades på hotellet med lite gott innan vi (ja vi är småbarnsföräldrar) gick och la oss. Vasaloppstittande och god frukost innan vi begav oss hemåt igen. Mer skidor i radion på hemvägen. Så himla skön seger i fem milen!

Barnen blev glada när vi hämtade dem. Fick god mat hos svärföräldrarna också. Fick även med till matlådor hem. Det är lyx:) Barnen hade haft en jättebra helg de med. Tror även farmor och farfar haft det:)

Barnen fick hälsa på kossorna i ladugården på hemvägen förut. Stannade till hos Pontus kusin, som är bonde, för att hämta med oss mjölk hem. Leah skulle prompt ut och hälsa på kossorna. Sen ville hon knappt med hem. Får åka dit någon mer gång när vi är bättre klädda för det.

Nu är det kväll och imorgon heldag med jobb. Ska snart gå och lägga mig faktiskt. Trött.se.

Så här såg det ut därifrån vi satt.
Och här var green room med alla artisterna. Satt  jättenära:) Men inte en enda bild mig eller någon annan i sällskapet, illa! Faktiskt inte en tanke på det innan jag kikade igenom de få bilder jag hade tagit med mobilen. 

//Sofie


Inga kommentarer: