25 mars 2013

Kan inte sova

Länge längre. Klockan 06 är min kropp inställd på att då går man upp. Vare sig jag är ledig eller ska upp å jobba. Skitirriterande. När jag är ledig alltså. När jag ska jobba är det rätt bra. Att ha haft morgonpigga barn i snart 5 års tid sätter sina spår...

Vi är lediga idag. Eller jag börjar jobba 16 så barnen är lediga från dagis. Sitter å väntar på att få ringa ner till vårdcentralen men de öppnar ju först 8. Leah blev olyckligtvis biten av en hund igår. Det blev inget djupt sår men det blev ändå ett rejält märke på fingret så det ska kollas upp. Hon har varit precis som vanligt annars som tur är:)

Igår hade vi en skön ledig söndag. Var hos mamma och pappa en sväng på dan och sen på eftermiddagen var det Me&i party hemma hos Tina. Leah ville prompt följa med så det fick hon göra. Fanns massa fint! Blev en tröja till Hugo och en klänning/tunika till Leah. Synd att alla plagg ska vara så dyra annars hade jag lätt kunnat köpt hur mycket fint som helst.

Den här fick Hugo. Så himla Hugo och så himla Leah. Kommer bli perfekt att Leah får ärva sen efter Hugo vuxit ur den:) 

Leah fick denna söta klänning med grodor på. Tina köpte en likadan till Stella tror jag så de kommer matcha varandra fint i sommar:) 


//Sofie

1 kommentar:

111213 sa...

Åh! Den där klänningen ville jag ha till Nova. Tyvärr köpte jag den inte men jag ska på 2 till partyn nu om 2 veckor så får väl slå till då ;)