04 mars 2013

Kvällen är här

Den här dagen har gått fort. Jobbade hela dagen, varit på gymmet och tränat, handlat mat, tvättat, bäddat rent, lekt med Hugo och Leah och deras nya dräkter. Leah ville sova i sin. Det fick hon inte. Då var jag världens elakaste mamma....

Duschat två övertrötta barn också. Det var inte så roligt. Sen när vi väl låg i sängen säger jag att imorgon ska de vara på dagis precis som de varit idag. Då säger Hugo att han inte alls vill åka till dagis. Vad var det jag hörde! Hugo som ÄLSKAR sitt dagis och som alltid vill åka dit. Nej förstår ni Hugo tycker vi varit ifrån varandra så mycket nu. Så imorgon skulle vi vara hemma allihopa tyckte han.

Åh vad det högg till i mamma hjärtat! Förra helgen jobbade ju jag och sen var Pontus iväg sön-tisdag när han åkte skidor. Den här helgen var vi i Karlstad och de sov hos farmor och farfar lör-söndag. Inte för de inte haft det bra och roligt men Hugo saknade att vara tillsammans bara vi sa han.

Lilla gubben! Men på onsdag då börjar jag jobba först på kvällen så då ska vi ha en rolig dag hemma. Och sen är jag ledig hela helgen plus fredagen så då ska vi också bara vara hemma och umgås.

Usch jag vill inte alls åka och jobba imorgon. Inte ett dugg. Jag vill vara hemma med mina barn! Men men tyvärr är livet så här ibland. Bara och se framåt!

//Sofie

Inga kommentarer: