09 mars 2013

Lördagen den 9 Mars

Idag har vi grejat och fejat. Eller rättare sagt har Pontus kört på med renoveringen inne på Leahs rum. Satt upp skivor på väggarna och grejat med elementen. Så mycket som ska göras där inne! Hade varit skönt om det bara varit och slänga upp ett par nya tapeter och lite lister å färg...men men det kommer! Någon gång blir det ju klart. Antingen av Pontus eller i värsta fall arga snickaren:)

Jag och barnen har varit och gjort lite ärenden. Var bland annat förbi Tina med familj och lämnade av några saker. Barnen hann leka av sig en stund med.

Har inte heller bara införskaffat ny matta till hemmet utan även (ÄNTLIGEN) en nya fin helfigursspegel. Från Jysk så vet väl inte kvalitéen men å andra sidan hade den kostat 700 kr och nu var det rea så 350 gav jag bara för den. Rimligt pris.

Se när den kommer upp. Vårt sovrum är ju också under renovering. Men nu har jag en i min ägo i alla fall!:)


Som övriga Sverige ska vi kolla in finalen i melodifestivalen. Och som övriga Sverige så har vi ätit tacos ikväll. Och som övriga Sverige har vi även inhandlat smågodis (nej plockgodis heter det ju! I alla fall säger jag alltid det. Men det kändes bättre å skriva smågodis. Vad säger ni?) att mysa på till. Någon mer som känner igen sig?

Puss å Hej!

//Sofie

Inga kommentarer: