13 mars 2013

Gårdagen

Var ju lediga i går jag och barnen. Var på stan och gjorde ärenden (försöka införskaffa sånt som kunde rädda mitt stackars hår). Var i Boxholm en sväng hos mor och far. Fast de var inte hemma. Jag lånade deras vatten. Jag får ju gröna skiftningar i håret av vårat vatten här hemma. Aldrig fått det tidigare men sen jag satt i löshåret får jag det. Det håret är väl känsligare än mitt vanliga förmodligen.

På kvällen var jag och gick promenad tillsammans med Micaela. Riktigt skönt å komma ut och gå och prata lite:) Sen hem och tvinga Pontus att hjälpa mig med håret. Igen. Fick instruktioner av JennieFrisör om hur hon tyckte jag skulle gå tillväga med mitt misslyckandet till hår:)

Det blev bättre men inte bra. Se om jag orkar med att göra så mycket mer nu.. Låta håret vila och sen beställa tid hos frissan tror jag. Det är bra mycket bättre än vad det var innan men som sagt men långt ifrån bra.


Var ju även förbi morbror Erik en sväng igår. Hugo och Leah ville ha mellis. Erik kunde erbjuda knäckebröd och saft. Den sista saften och det sista knäckebrödet.

Erik hade för lite leksaker också kom Hugo fram till så nästa gång måste han ta med sig lite dit sa han haha:)

//Sofie


1 kommentar:

Jennie sa...

Löshår är ju väldigt preparerade, speciellt blonda eftersom de är så superblekta. De flesta äkta hår kommer ju typ från indiska kvinnor så det är därför de är så känsliga för hårstrået är så öppet efter alla behandlingar. :)