31 mars 2013

Påsk hela helgen lång

Igår var vi och hämtade Leah hemma hos farmor och farfar. Hon hade ju tiggt till sig och få sova över där:) Blev kvar där ett tag då Pontus hjälpte far sin med båtmotorn och barnen lekte för fullt.

Sen på kvällen fick vi besök av Sarah och Krille med barn. Premiärgrillade för säsongen! Riktigt gott var det. Längtar tills man kan sitta ute och äta också. Varma sköna sommarkvällar. Det finns nog inget bättre. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs de ju:)

Idag har barnen och jag varit och lekt i lekpark tillsammans med Tina och hennes små. Lämnade Pontus ifred med renoveringen i Leahs rum. Jätteskönt väder var det! Barnen lekte och stojade i ett par timmar nästan.


Tina hade med sig pizzabullar som var mycket uppskattade:) Måste jag också baka någon dag. Så gott och så smidigt att ha hemma. Lite mer matigt är det ju också.

Kvällen skulle ha spenderats hos familjen Qvist-Renvaktar men då de insjuknat i maginfluensa så hoppar vi det besöket. Vi får boka in en annan träff när alla är friska igen sen:)

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Tvätta och gå igenom bilder på kameran och föra över till hårddisken.

//Sofie





Inga kommentarer: