08 mars 2013

Hemmadag

Idag är vi lediga! Eller i alla fall jag å barnen:) Skönt! Sovmorgon? Knappast.. Men jag valde att inte göra ett piss innan klockan 10. Låg i soffan och försökte vila lite men det gick väl så där med två huliganer till barn. Men Hugo han somnade en stund på förmiddagen. Tror inte han är helt återställd efter sin feber. Han var ju hemma tisdag och onsdag från dagis. Igår så var han där och busade. Kanske tog på krafterna.

Pysslat här hemma och grejat. Tvättat, byt alla handdukar, eldat i pannan, lagat mat, plockat undan en miljon leksaker, målat en skitful alligator som Leah tvingade mig till att göra, duschat med två bråkande barn utanför, torkat kiss i trappan, sprungit ut i bara morgonrocken för att vår tröga hund inte förstod att han kunde gå runt staketet för att komma in i trädgården igen och när jag väl kommer fram och ska visa honom runt., ja då hoppar hundfan över staketet som ingenting. Innan satt han och gnällde och tyckte så synd om sig själv för att han inte kunde komma in i trädgården igen...

Ja typ det har väl jag sysslat med idag.

Spännande va?

Min blogg är verkligen såååå bra för tillfället:)

Hatar när man inte har annat att skiva än bara rabbla upp vad dagen har bestått av. Blir lite ensidigt om man säger så men men.

"Det går upp och det går ner" för att citera texten ur en gammal schlagerdänga.

//Sofie

Inga kommentarer: