15 mars 2013

En vecka senare

Så tar jag tag i det. Vi var ju i Linköping förra fredagen och då var jag inne med min telefon som bekant inte riktigt vill fungera. Fick lite saker jag kunde testa och göra hemma som försäljaren trodde skulle kunna hjälpa. Har inte tagit mig tid och sitta och greja med den innan. Hatar såna där tekniska saker. Det ska bara fungera! Men nu så. Bättre sent än aldrig. Se om det gör att telefonen vill börja fungera som vanligt igen:)

Annars så har jag och barnen varit lediga på dan idag. Börjar inte jobba förrän ikväll.

Vi har varit på biblioteket och lånat böcker. Leah hittade massa hon ville låna. Fick begränsa det till 2 böcker var annars hade vi kommit ut med hela biblioteket.

Träffade på mamma och Kristina och tog en fika med dem också. Sen var vi uppe och hälsade på Pontus mormor.. Pontus kom förbi när han hade lunch så åt vi mat tillsammans där.

När vi åkte hem sen somnade både Hugo och Leah i bilen. När jag stängde av motorn sov de som stockar. Jaja tänkte jag, jag kan sitta och lyssna på radion lite innan jag väcker dem. Men jag somnade jag också haha. Satt och sov i bilen hela familjen. Tur vi bor på landet:)

Nu ska jag fortsätta med min mobil innan det är dags att dra på sig jobbkläderna. Hepp hepp!

//Sofie