07 september 2017

Äntligen sol!

Åh, jag tror inte jag har sett solen sen vi lämnade Mallorca men idag vaknade vi upp till den, älskar det! Dessutom känner jag mig mycket piggare (vågar jag skriva det?) idag. Sov rätt många timmar igår samt inatt och det brukar ju vara den bästa medicinen. Vi håller tummarna för att det vänt nu iallafall.


Jag sjukanmälde mig igår så jag är hemma idag också. Var ju tvungen att höra av mig igår vid lunch och ja, då kände jag mig inte alls pigg. Kanske lika bra och få en extra dag hemma så jag säkert samlat ihop alla krafterna innan jag börjar jobba igen. Det är så svårt det där. Jag kan bli stressad av att vara hemma och vara sjuk då jag vet att jag hela tiden måste uppdatera mig till jobbet och höra av mig om jag kommer eller inte dagen efter. Men man rekommenderar ju att man ska vara hemma med barnen en extra dag så då är det väl bra att man själv är det med när man varit sjuk. Bara för jag sitter och skriver så här nu kommer väl världens bakslag (som det brukar göra för mig) men skitsamma. Något måste jag ju ha att skriva om här:-)

Ska faktiskt krypa ner i soffan framför tv:n en stund nu och förhoppningsvis samla ork till och bädda rent i sängen sen. Låg och svettades igår så sängkläderna känns rätt ofräscha. Den bästa känslan när man varit sjuk tycker jag är när man kan vädra ut och städa bort allt vad sjukdomar heter. Ta den där duschen och kunna ta på sig normala kläder igen. Då känner man sig frisk igen på riktigt:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: