13 september 2017

Regnet det öser ner

September månad har knappt innehållit en enda dag utan regn. Idag höll det sig borta en bra stund men vid femtiden öste det ner här hemma. Skulle följt med Hugo på fotbollsmatch men det blev bara han och Pontus som åkte. Leah var trött, jag hade huvudvärk och så regnade i mängder. 

Min jäkla huvudvärk alltså. Fick den igår kväll och sen har den varit kvar. Pontus drog igår kväll igång projekt ta-bort-betongtrappa. Det ska dräneras runt vårt hus i helgen så trappen måste väck. Det ska sen byggas en ny trappa och även veranda och därefter även läggas plattor. Kommer bli fint, den dagen allt är klart:-)

Iallafall så dånade det i hela huset när han satte igång igår. Tur vi bor på landet och tur vi har barn som skulle kunna sova sig igenom en jordbävning. Så det lät! Så jag somnade med huvudvärk och jag vaknade med huvudvärk. 

En heldag på jobbet med extra hög ljudnivå med gjorde det inte bättre kan jag lova. Hoppas jag kan sova bort skiten inatt. 

Är det inte det ena så är det det andra. men jag ska försöka ta mig iväg och träna imorgon bitti iallafall, jippi! Symtomen från tidigare sjukdom är nästintill obefintliga så ska ge det ett försök igen. Längtat efter träningen så hoppas att kroppen kan få vara frisk nu. 

//Sofie 

 

Inga kommentarer: