12 september 2017

Klassförälder

Dagen igår det bara försvann kändes det som. Jobbade och sen var jag inte hemma förrän efter fem. Hoppade in i duschen och snyggade till mig lite för att därefter åka på föräldramöte. Kul och få träffa Leahs nya fröken. Jag har inte träffat henne tidigare (blir lite så när våra barn antingen åker skolskjuts eller lämnas direkt på fritids, då träffar man inte på deras klassföreståndaren speciellt ofta) men hon verkade kanonbra. Känns tryggt:-)

Blev även vald till klassförälder. Eller det var ingen annan som erbjöd sig så tänkte att vi lika gärna kan vara det nu så har vi varit det sen. Är ju faktiskt inte så jätteansträngande att vara det. I våra barns klasser (skola) är det inget krav på att ha klassföräldrar men lite kul är det ju om man lyckas hålla i den traditionen. Några som kan styra upp med något kring jul och vid sommaravslutningen.

Vi är även klassföräldrar ihop med Emma och Per med så det ska nog gå smidigt:-)

Vi samåkte in igår till mötet och vi stod och väntade en liten stund på att de skulle komma och plocka upp oss. Bad att Pontus kunde knäppa en bild så jag hade något hit till bloggen. Snygg värre blev jag på alla bilderna, eller inte..:-)

Nu ska vi åka iväg här för att köra igång tisdagen på allvar. Barnen ska till fritids och jag har personalmöte nu på morgonen.

//Sofie 

Inga kommentarer: