09 september 2017

Höstmörkret

Jag pallar inte det här. Nu får solen ta och visa sig! Enda sen vi kom hem från Mallorca har det varit grått, mulet, regnat och allmänt deprimerande väder. Lite, lite sol har visat sig men så fort den kommit fram har det försvunnit igen känns det som.

Hösten kom med dunder och brak och det var inte med något fint höstväder. Jag börjar på riktigt bli orolig för hur jag ska klara hela långa mörka hösten och vintern. Värsta årstiden av dem alla, ja skiter i alla ljus man kan tända de hjälper inte. JAG BEHÖVER SOL!

Igår köpte jag D-vitamin för första gången. Tvivlar på att det har någon effekt men jag känner mig desperat. Igår satt jag och surfade på resor. Vi har vare sig råd eller tid att åka någonstans men bara att få tänka och låtsas att vi skulle ha en solresa att se framemot gör det lite lättare för stunden.

Det här blir värre för varje år känns det som. Jag är rädd att jag kommer bli höst/vinterdeprimerad på riktigt. Någon som känner igen sig?

Har ju Pragresan att se fram emot och hoppas på att vi får fint höstväder när vi är där!

Nej, det får gärna bli vår för mig nu. Helt ärligt, jag saknar redan ljuset på mornarna och kvällarna. Och så vet jag att vi bara är i början...*suck*.


Livar upp inlägget med en bild från ett soligare tillfälle. Skulle kunna packa väskan nu och åka tillbaka. Få slippa sjukdomar och mörker. Så himla gött det vore:-)

Tänk om man vore miljonär. Kanske skulle köpa mig en trisslott?

//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Tänk på oss som inte varit en vecka på mallis. 😭😭😭