10 september 2017

Fotbolls söndag

Det var två glada barn som vi fick hem från Liseberg igår. De hade åkt typ allt och haft en jättebra dag där nere i Göteborg. Helt lyriska var de och skulle berätta om allt de gjort och varit med om. Helt underbart att veta att barnen har nära och kära runt omkring sig som så gärna hittar på såna här saker med dem. Mer värt än allt guld i världen!

Blev det någon sovmorgon idag då? Nepp, det blev det inte. Leah hade poolspel i fotbollen med samling klockan nio. De kämpade på så himla bra men tyvärr lede det inte till någon vinst. De sprang, kämpade och spelade så bra alla barnen. Efteråt blev det medaljutdelning till alla de tappra:-)


När vi kom hem blev det att slänga ihop lite lunch innan jag däckade på sängen. Herre min gud vad jag är trött på att inte känna mig bra. Att vara såhär dålig och energilös hela tiden. Näsan rann en massa när vi var på fotbollen och jag drog in mer snor än vad jag fräste ut (trevlig info, jag vet:-) vilket gjorde att jag fick så djävulskt ont i mina bihålor. Som i sin tur lede till huvudvärk och även ett tryck ut mot öronen som gav lock.

Sov i en timme innan jag proppade i min en Ipren och tog tag i dagen. Orkar inte bara ligga ner, måste få lite gjort känner jag. Jag blir helt fel i huvudet annars.

Igår var det likadant. Efter att jag stått på loppisen och vi kom hem så däckade jag i soffan och där låg jag typ tills jag gick och la mig för natten.

Men det var riktigt roligt att stå på loppisen igår! Var lite rörigt i början men sen kom det igång och en hel del folk var det så de där timmarna rullade på bra.

Jag har en hemlig dröm om att driva en egen liten butik. Åh, så roligt det skulle vara att få styra upp och göra en butik till precis det som man själv vill! Dekorera, välja ut varor, träffa alla människor, hitta på roliga sätt att marknadsföra sig och nå ut till kunderna. Sen kommer verkligheten ikapp och jag tror det är rätt kämpigt idag att ha butik med tanke på konkurrensen av all näthandel. Sen skulle man ju få jobba typ jämt. Nja, jag hoppar nog den drömmen.


Världens sämsta bild men fick flera kommentarer om min fina klänning igår. Köpte den förra året när vi var i Spanien. Älskar även den gula koftan som jag fyndade på en REA för något år sen. Kul med färg! Det behövs, framförallt så här års:-)


De här fina små figurerna hittade jag på loppisen som jag inte kunde motstå, så läckra! De är egentligen kryddburkar men jag har bara tänkt ha dem som prydnad i köket.

Så ja, den här helgen har mest handlat om att fortsätta kurera mig. Räknar med att jobba imorgon och hoppas verkligen att kroppen inte ska strejka igen. De där nässprayen och tabletterna jag fick utskrivet av specialistläkaren har ju inte gett någon vidare effekt. Ska ringa tillbaka till öron,näsa,hals i veckan om en återtid men får nog inte komma förrän om en månad ungefär. Lite segt men håller tummarna för att jag ska bli piggare nu.

//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Åh vilka fina figurer! Du och jag skulle ha startat butik ihop. 👌