22 september 2017

Jackor och kappor


Blev ett pass på gymmet även den här morgonen. Klockan 05.30 stämplade jag in, helt perfekt då det är så lugnt med folk vid den tiden! Det är skillnad bara en timme senare när jag är färdig och ska åka hem då börjar de trilla in mer med folk.

Bra start på dagen och det bästa var att när barnen åkt iväg med skolskjutsen och jag har ätit min frukost och duschat då kunde jag krypa ner en stund till i sängen. Extra skönt när man hör regnet smattra utanför fönstren.

Har inte så mycket inplanerat den här fredagen. Ska åka in till stan och skicka iväg en retur på en jacka jag skickade efter från Ellos. Så himla fin! En bomberjacka i längre modell (såklart även på REA:n så billigt var den också) men tyvärr för kort i ärmarna. Först tänkte jag att det gör nog inget, men jag vet att det kommer vara en sån där grej jag skulle störa mig på och som sen skulle bli anledningen till att den inte användes. Synd, men så blir det ibland.

Förresten hur många jackor äger ni? Jag rensade i min garderob nere i källaren, där jag har alla jackor, och blev lite förvånad över hur många jag ägde. Jag rensade bort typ hälften och kvar blev 19 jackor/kappor. Har nog en förträngd passion även för jackor, inte bara klänningar:-)

Jag har så mycket undan rensade kläder! Det är från alla i familjens garderober. Jag vet inte vad jag ska göra med allt. Orkar verkligen inte lägga ut allt var för sig på försäljning men jag tycker samtidigt att många av kläderna är alldeles för fina för att bara skänkas iväg. Har barnens fina märkes vinterkläder som är urvuxna som jag försökt sälja men inte fått ett enda napp på. Jag tycker att de är för fina för att skänkas bort men kanske är det jag gör till sist. 4 stora säckar med kläder är det i källaren och de tar rätt mycket plats. Se hur jag gör med allt. Det kanske får bli dagens uppgift?

//Sofie


1 kommentar:

Jennie sa...

Jag har;
1 vinterjacka
1 skidjacka
1 (fusk)päls
1 lite varmare höst/vårkappa
1 lite tunnare höst/vårjacka
1 skinjacka
3 tunnare sommarjackor
1 regnjacka
1 regnkappa (ligger och väntar på ica).

Så 11 om jag inte glömt nån. 😊