08 september 2017

Fredag idag!


Härligt med fredag och härligt att fortfarande må bättre!

Igår eftermiddag orkade jag till och med att ta tag i och städa ur sjukstugan här hemma. Barnen drog till Adelövmarknad med farmor direkt efter skolan igår så de såg jag knappt och Pontus kom hem och vände för att sen åka och träna fotboll. Så jag hade verkligen en egendag igår så jag kunde vila upp mig ordentligt.

Tyvärr så är solen inte framme idag. Saknar den! Fy, nu börjar det här mörkret komma mer och mer. Borde köpa D-vitamin och se om det kan ge någon bra effekt. Säger det varje år men glömmer bort det. Vad jag förstått ska man inte börja äta det försent? Det är väl nu man ska börja ta det. Se om jag kanske åker förbi nån affär idag som säljer D-vitamin.

Försöka klä på mig lite vettiga kläder och njuta av att det är fredag. Mataffärer behöver besökas iallafall, det är väl de planerna jag har för dagen. Skulle så hemskt gärna vilja ta mig till gymmet men jag vågar inte. Hostan hänger fortfarande med så avvaktar lite till. Jag blir så nojig men efter snart 1 år med konstant sjukdomar så vore väl annat konstigt.

//Sofie 

Inga kommentarer: