09 september 2017

En tidig lördag morgon

Här hemma ställdes klockan tidigt idag även att det är lördag. Barnen är iväg på roligheter med farbror Jocke och Tina hela långa dagen. De åkte faktiskt redan igår eftermiddag. De ska åka bussresa ner till Liseberg och vara där idag. Hade två sjukt peppade barn här hemma. De kommer nog få en jätterolig dag:-)

Nästan så jag gärna hade följt med själv. Pontus ska istället åka med Hugos fotbollslag på match. Hugo missar den men Pontus är ju tränare så han får åka ändå. Jag själv ska och stå i loppisen i Asby idag, titta förbi vetja:-)

Igår var det premiär för tjockstrumpbyxor och varma skinnjackan. Jag tog först på mig en annan tunnare skinnjacka jag har men fick snabbt byta när jag kände temperaturen ute.


Fina Ebbe ville också vara med på bild:-)

Blev en sväng på stan igår på dan ihop med mamma och en kompis till henne. Shoppade D-vitamin, skor till Hugo och ett regnställ till Pontus. Välbehövliga saker allihop. Tog även en lunch på stan innan jag var tvungen att åka hem till Leah som kom med skolbussen.

Efter att barnen blev upphämtade åkte Pontus och jag återigen in en sväng till stan. Skorna jag köpte till Hugo var en storlek för små så fick byta till en större. 37.5 har han nu i skorna! Han har nu alltså större fötter än mig. Sjukt...

Köpte även kräftor av en som Pontus känner och så blev det matshopping innan vi tog oss en regnig promenad med Ebbe.

När vi kom hem så dukade vi upp och hade eget lite mys med kräftor, västerbottenpaj och annat gott. Premiär för kräftor för våran del, då vi inte ätit det tidigare än i år.



Kollade på film och sen slog vi över till dumburken innan vi båda slocknade. En rätt bra fredagskväll ändå:-)

Nu taggar vi för den här lördagen, trots regn och grå himmel:-)!

//Sofie 

Inga kommentarer: