01 september 2017

Gårdagens sista Augusti

Igår var jag ledig. Tog en extra semesterdag för att slippa stressa iväg både barn och mig själv på morgonen i och med att det blev rätt sent på kvällen innan vi var hemma. Rätt skönt då jag inte är helt hundra i min kropp, igen. Hostan har kommit tillbaka. De sista två nätterna på Mallorca sov jag knappt något för att jag hostade så fort jag la ner huvudet mot kudden. Flygresan hem gjorde det inte bättre. Haft ont både i öronen, halsen och så denna näsa som producerar snor utan desslike.

Så det har varit rätt skönt att vara hemma och bara kurera kroppen. Gårdagen bestod annars även av...tvättning! Fy fan vad tvätt det blir när man varit iväg en hel vecka. Jag lyckades köra 7 maskiner igår men startade en till nu på morgonen. Att packa upp är inte så värst roligt men det måste ju göras så det var typ det jag ägnade gårdagen åt.

På kvällen var vi och firade svärfar som fyllde år. Trevligt och träffa alla igen! Vi fick så god smörgåstårta som svärmor gjort så vi åt oss riktigt mätta:-)



Pontus tog i allt vad han kunde och fyllde hela tallriken med smörgåstårta. Det är helt normalt i den här familjen.


Idag väntas besök hos Memira för min del. Ännu ett återbesök för att se att allt är okej. Måste åka och shoppa lite saker till barnen sen. Gick även igenom deras ytterkläder igår inför hösten och vintern och det visade sig att det mesta måste köpas nytt. Även innegympaskor behöver de båda två så jag gick ta måtten på dem i morse så jag skrev upp allt så jag förhoppningsvis kommer hem hem kläder/skor som passar. Så svårt när de inte är med men jag orkar inte fara fram och tillbaka till Linköping. Bättre och passa på när jag ändå ska dit:-)

//Sofie


Inga kommentarer: