10 maj 2008

Dr Phil

Sitter här vaken och pigg efter att min kära pojkvän väckt mig:P Han skulle i väg och sjösätta en massa båtar idag så då måste man ju börja tidigt. Jag slog på TV:n när jag vaknade och hur mycket tror ni går på TV en lördag morgon klockan 7? Nej just det, inte speciellt mycket..men på tv4+ så sänder de Dr Phil nu, mitt favvo program haha:) Folk kollar ofta lustigt på mig om jag säger att jag tycker om att kolla på Dr Phil, men jag menar hallå vaddå finns det något bättre sätt att få sina fördomar om amerikaner berkräftade på? Tjockisar som inte kan sluta äta på McDonalds är med och får hjälp bara för att ta ett exempel av alla olika fördomar som vi alla sitter inne med när det gäller amerikaner, för det gör vi alla mer eller mindre.. USA kommer alltid vara ett land med ett folk som påverkar oss alla, för alla har vi och kommer alltid ha åsikter om dem haha.

Men dagens program tar väl ändå priset tycker väl även jag.. ämnet de pratar om är baggy byxor?! Ska man förbjuda dessa byxor som hänger nere i knävecken på killar eller inte.. Några argument emot dessa byxor är att det ser kriminellt ut och att de som bär dessa byxor lätt kan gömma vapen i dem, vilket i sin tur lett till att polisen i flera fall skjutit oskyldiga personer för att de trott att de döljt vapen i byxorna?! Ja herregud säger jag bara, det ska vara amerikaner haha. Enligt mig är det ju inte byxorna det stora problemet ligger i då utan i deras vapenpolitikt men men..En annan person anser att det är en ras fråga. För skulle det bara vara "vita" som bar dessa byxor så skulle ingen tycka det var något kriminellt med det, men nu när majoriteten är "svarta" så blir det plötsligt det. Ja man kan verkligen diskutera alla ämnen i Dr Phil, inget ämne är för stort eller för litet.. Jag tycker det är riktigt underhållande att kolla på galna amerikaner i TV, reality tv när den är som bäst haha:)

1 kommentar:

Nathalie sa...

Dr Phil är ju asbra! :D Brukar kolla på det jag också så fort jag har tillfälle till det. Dock så såg jag inte just detta avsnitt för jag blev bara förbannad av att de ens tog upp ämnet :P Man ska få ha på sig vad man vill, men men :P