12 maj 2008

Godmorron:)

Heej!! Måste väl inleda med att skriva som alla andra har gjort i sina bloggar, gud vart tog solen vägen? Haha men mig gör det inget att den har gått i moln..nu kanske jag orkar med att gå en ordentlig promenad med Poker utan att bli helt slut i värmen. Det är inget kul att gå med gravidmage i 25 grader och gassande sol:P Så för min del gör det inget om sommaren blir lite sådär "lagom" varm.

I lördags så var jag och Pontus hundvakt/hålla koll på Erik vakt i Boxholm då mina kära föräldrar skulle på 50års fest och sova borta över natten. Så gårdagens morgon inleddes med frukost i trädgården hemma i gamla kära Boxholm:) Det och något är ju helt underbart om det är bra väder, att man kan sitta ute i trädgården och äta dagens första mål, snacka om bra start på dagen..Efter avklarade frukost och hundpromenad så åkte vi in till Tranås och möte upp Krille och Äzca. Vi åkte därefter till Sandras fotbollsmatch, derbymatch mellan Tranås-Torpa. Match var inget vidare då Torpa vann med 3-0:P Sen bar det hem till Krille och lite städning av bröderna Gustafssons lilla motorbåt, eller som Pontus envisas med att säga : "Det är ingen båt, det är en leksak":) Efter en stund så kom Sandra och gjorde oss sällskap tillsammans med kompisen Emelie och hennes dotter Tilda och en annan kompis lilla gulliga unge Hampus. Så med hjälp av barnarbetes kraft så blev båten jättefin tillslut. På kvällen åkte vi ut till Asby och åt lite mat innan det var dags att se på när Asbylaget provrodde sitt nybyggda sommaskepp för första gången. Pontus har varit lite nervös hela veckan då det är han som ligger bakom konstruktionen av sommaskeppet. Men det visade sig att han oroat sig i onödan då båten gick jättebra:)


Här är en bild på Pontus och Krilles andra båt/skrov som de köpte tidigare i år. Visst är den vacker? NOT..snacka om renoveringsprojekt..men om sisådär 5-7 år så är den säkert jättefin, eller det hoppas jag verkligen att den är vid det laget annars kunde de lika gärna struntat i att köpa båtjäkeln:-)

Inga kommentarer: