25 juli 2008

Mina fötter!!

Herregud så de ser ut!! Har fått värsta "köttbulle-fötterna" ju!:) Graviditet + värme = väldigt svullna fötter...knappt jag kan få på mig mina vanliga tygskor längre ju. Men som tur är så är det inte så lång tid kvar av graviditeten, hoppas jag:-)

I går så var vi ute i Asby nästan hela dagen. Var en sväng hos Pontus mormor mitt på dagen innan vi åkte ut dit. Hon hade sytt klart den är mobilen eller vad man kallar det.. de som hänger tvärs över vagnen som alla barn tycker är jätteskoj att ligga och kolla på, och den blev jättefin!! Ska ta en bild på den när vi satt fast den på vagnen. Vi var nere vid vattnet och i P:s föräldrars båt typ hela dagen i går..Pontus lekte med deras lilla motorbåt och jag låg på akterdäck i skuggan och läste:-) var såå skönt i värmen. I dag vet i tusan vad som händer..det återstår att se. Det är ju Pontus sista semesterdag i dag så vi får se om vi orkar göra något speciellt.. Kanske blir det ju "förlängd semester" för honom beroende på när bebisen kommer:) Semester och semester men han får ju vara ledigt från sitt vanliga jobb iaf:P

En söt bild på Poker i motorbåten + en bild på mina vackra fötter (PS: bilden gör inte fötterna rättvisa, de är mycket tjockare i verkligheten:P)

Inga kommentarer: