26 juli 2008

Vattenmelon

Gav mig på ett försök att äta vattenmelon men det slutade med att jag slabbade ner så mycket att jag fick stå över diskhon och äta:-) Och ingen bebis som har velat kika ut än!! Det är en dag kvar till bf men jag har en stark känsla av att våran lilla bebis inte alls har några planer på att titta ut tills dess.. Ack ack men det är skitjobbigt att gå här i värmen med magen i vädret, jag vill ha regn och rusk!!! Jag fullkomligt hatar detta väder som är nu, kan det inte bli en gammal hedlig svensk sommar igen?

I går satt Pontus och jag och höll på att avlida här i lägenheten så vi åkte in till Boxholm en sväng. Spelade en massa spel ute i trädgården och käkade jättegod mat på kvällen (inte alls illa att åka hem och besöka föräldrarna ibland haha). Sen åkte vi till Tina och Eddie och hälsade på i dera nya hus. Emme och Dennis var också där så vi blev kvar där ett bra tag..herregud asså i går så var jag vaken från tjugo i tio till nästan halv ett på natten!! Så länge har jag inte varit vaken i sträck sen jag vet inte när..brukar alltid bli såå jäkla trött mitt på dagen så jag måste sova en stund då.

Idag så ska både Pontus kusin Robin ha 30-års kalas och Malin ha sitt 20 årskalas. Dock orkar jag inte gå på något av dem. Maria får ta med en liten present till Malin från mig till Malin och Pontus får åka upp en stund själv och gratta Robin. Han bor ju nästan ända uppe i Malexander och det är verkligen ingen rolig väg att åka, inte ens om man är ickegravid:P Så Pontus ska släppa av mig påvägen i Boxholm så ska jag vara hemma hos mamma och pappa under tiden, man vet ju inte ifall det skulle bli något så sitter jag inte helt ensam i lägenheten.. man kan ju alltid hoppas:)

Inga kommentarer: