01 november 2008

Mitt nya nyttiga liv

I morse kom den, känslan av att nu jävlar får det vara slut på allt vad onyttigheter är för något... Så till frukost åt jag två knäckemackor med ägg och drack te till det. Sen åt Pontus och jag en god sallad som jag gjorde, den var jättegod:-) Och ikväll så kommer Pontus föräldrar plus Obelix och Äzca på besök så då ska vi göra så nyttiga varma mackor som vi bara kan:P Egentligen är det nog inte maten som är det stora felet hos mig utan det är snarare träningen..visst jag går alla mina 20.000 steg men det blir ju inte min degmage mindre av precis.. Måste börja gå på gym eller liknade, eller gym är lite väl dyrt för mig men kanske sätta ihop ett träningsprogram här hemma iaf, nu jävlar är jag mer motiverad än någonsin:-) Hoppas et håller i sig länge och väl bara haha.

Annars så har jag färgat håret på Sandra idag, eller gjort slingor. Det blev jättefint faktiskt jag var lite skeptiskt då vi började men resultatet blev ju strålande, eller hur Sandra?;) Snart så ska vi åka till kyrkogården och sätta ljus på Pontus morfars grav. Kanske att vi tar en trip runt till alla andra gravar i morgon och sätter ljus på dem också. Tycker det är så fint när det lyser överallt på alla gravarna. Det är ju faktiskt Allahelgonahelgen idag, Hallowen var ju igår för alla er som säkert blandar ihop det. Hatar att man ska fira Hallowen på en högtid som är till för att hedra och tänka på alla anhöriga som har gått bort.. hmm håll er till fredagen med ert "bus eller godis" och låt lördagen var till för att tänka just på de som dött.

Nu ska jag gå och pussa på min lilla älskling i soffan, eller mina älsklingar blir det ju både Pontus och Hugo sitter ju där!!:)

Av dessa goa ting så gjorde jag salladen, den kan jag verkligen rekommendera:-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Om du går så mycket som du gör förbränner du bra. Gör 100-200 situps varje dag med så ska du få se på att magen drar ihop sig och musklerna med. Viktigt att du gör sneda situps också, för magmusklerna delar ju på sig undertiden man är gravid. Och för att få snygg mage måste de ihop igen! Så lycka till ;)