23 maj 2011

Bränd falukorv

Skulle laga till lite enkel lunch så här mitt på dan och lyckades glömma bort de stackars falukorv bitarna på spisen..Hmm jaja barnen åt dem ändå. Hugo sa att han åt kol. Mumma kardemumma.

Annars har vi varit på Klapp och Klang. Jättetrevligt med många trevliga mammor och barn att sitta och prata med. Hoppas man kommer träffa dem även efter Klapp och Klang nu. vi får väl se:)

Annars är jag i STORA röjar tagen. Går rätt bra. Hade gått ännu bättre om mina barn varit mer samarbetsvilliga. Började redan igår och rensa och greja. Är så trött på att det är överfullt i alla våra (få) garderober och förråd. Har planer på att stå och sälja av en del av grejerna och resten åker till tippen. Allt vi vill spara har vi lagt ner fint i kartonger nere i källaren. Vi har så himla lite förvaringsutrymme så det är bara jobbigt att ha en massa gamla tavlor, prydnads saker, lampor med mera stående som jag ändå vet att vi ändå aldrig kommer sätta upp igen. Bättre att spara minnessaker och sånt man verkligen vill ha kvar.

Åter till röran. Köket ser ute som en kaos efter lunchen och sen allt annat som ska sorteras och gallras....

//Sofie

1 kommentar:

Linda sa...

Det är lätt att glömma av något på spisen - läskigt men så är det. Speciellt när man har två barn med kanske. Jag glömde kaffet på igår, bränt och mysigt.