01 maj 2011

Hemma hos mammsen och pappsen

Hugo och Pontus har en far och son dag. De är ute och grejar med båtar i Asby. Hugo tyckte det skulle bli såå skönt att få åka med bara pappa, utan Leah! Haha gullunge. Klart han behöver lite egen tid med både mig och Pontus utan lillasyster. Det är viktigt för dem båda.

Jag sitter hemma hos mamma och pappa. Som de som har lite hjärnceller kanske redan listat ut. Leah och jag gick promenad tillsammans med Emelie och lille Leo i förmiddags. Mycket prat om allt och inget vilket är trevligt:) Dock var inte vädret det. Fasiken så blåsigt och kallt...Vi som blivit bortskämda med sommarvärme! Vart tog den vägen?

Igår förmiddags var Leah och jag och badade tillsammans med Zebben och hans mamma Tina. Roligt då det varit uppehåll på babysimmet flera gånger så vi har ju inte varit och badat på länge. De var så duktiga båda barnen men när Leah själv gick upp ur bassängen och inte vílle gå i igen anande jag något..Och mycket riktigt hade hon gjort en fin hög i sin badbyxa. Hmm bara att gå upp och vara glad för det inte var i bassängen hon bajsade:P Det stämmer nog som instruktören för babysimmet sa, att barnen inte gärna bajsar i vattnet. Leah gick ju faktiskt upp ur bassängen (det är som en lång ramp ner i vattnet) och ville ju inte gå i sen. Men vem vill bada med byxa full av skit?:)

Nehee vet inte vad jag mer ska skriva om. Blir mest uppdatering om vad vi gjort nu när man inte har någon dator hemma att kunna blogga från. Klockan nio imorgonbitti ska jag hänga på telefonen och ringa till Internetbolaget. Måste ha Internet!!! Klara mig inte utan:)

//Sofie

Inga kommentarer: