28 maj 2011

Sjukstugan...

Jaha Hugo han spydde han med..men frågan är vad det är för något de fått? Hugo kräktes en riktig omgång men nu är han som vanligt och har inte spytt på flera timmar. Sitter och tjoar inne i soffan och leker för fullt. Leah har däckat uppe i sin säng. Hon har heller inte kräkts på ett par timmar men däremot lagt av rediga högar i blöjan ett par gånger. Hmm åter står och se hur mina små barn mår lite senare. Deras humör är ju på topp och Leah hon har lekt för fullt hon med. Tänk om en annan var så när man var sjuk?


Igår hade vi en heldag:) Vi åkte in till Linköping med Tina och Zebbisen. Haha ja jisses innan vi var iväg. Men skam den som ger sig! Det måste ju bara gå att trycka in 3 barn, en syskonvagn och en emmaljunga i en volvo. Och det gick. Men blod, svett och tårar. Vad gör man inte för lite shopping? På plats var de duktiga alla barnen. Eller ja spring blev de ju. Speciellt efter Leah som inte vill var still och inte har förstånd till att vara i närheten av oss andra.

Hem kom vi också. Då hade vi både blivit genomblöta lyckats äta på ett fullproppat McDonalds och handlat några saker.

Hemma kom farmor och farfar på kvällen och skulle vara barnvakt när Pontus och jag skulle ut och äta. Mitt i allt fick vi dock rycka ut lite akut till Tina och Eddie, ja och Zebbisen såklart, då deras källare var vatten fylld och de ingen rörmokare kunde få tag i. Pontus pappa kan ju det där med rör så han och så vi i släptåg åkte till undsättning:)

Vi kom iväg och åt jättegod mat sen! Jag tog in någon kyckling som visade sig vara någon form av burgare. Men så himla god! Det godaste jag ätit på länge! Pontus var nöjd med sin mat också. Det enda negativa med den middagen var att efter fem minuter efter vi satt oss kommer det in 8 medelålders skrikiga damer..Och som om det inte var nog var det lite småberusade. Och som om inte det var nog var de skåningar!! Ohh my. Vi hörde ju knappt vad vi tänkte haha:) (Känner Hannahs kille Jonas blickar döda genom skärmen, skåning som han är..:) Jga har alltså inget emot alla skåningar men de hörs så himla väl när de är några stycken och ännu mer i berusat tillstånd:)

Idag har vi faktiskt (mitt i alla sjukdomar) hunnit med att lassa kärran full med skräp och kört till tippen på morgonen. Skönt att få väck i alla fall lite av all skit man samlar på sig:)

Nu åter till min lille pojk som vill leka med mamma. Som sagt han verkar ju inte så sjuk men men ska inte säga för mycket nu..

//Sofie


1 kommentar:

111213 sa...

Jag har blivit magsjuk av McDonalds i hört flera som också blivit det! Hoppas de kryar på sig snart! Kram