25 maj 2011

Elvis- Glada hudikgänget

Igår var jag, mamma, Annika och Carro i Linköping och kikade på Elvis med glada hudikgänget. Först var vi och åt på Hamlet, jättegod mat, och sen gick vi till konsert och kongress där föreställningen hölls. Den var riktigt bra! De är ju för goá allihopa. Bosse är min favorit:) Det kan jag verkligne rekommendera alla att gå och kika på. De är ju ute på Sverige turné nu så vem vet kanske kommer de till en stad nära dig??:)

Idag blir det fullt upp här hemma. Vet faktiskt inte hur jag ska hinna med allt. Vi skulle ha lekdejt med barnen i leparken idag (Tina, Emelie, Micaela och jag med barn) men då vädret är som det är ska vi ses här hemma. Ska bli jättekul! Men jag har en massa att hinna med innan klockan slår ett och alla kommer..

-Hinna städa av det värsta
-Hinna gå hundpromenad
-Hinna handla
-Hinna laga lunch till barnen

Låter kanske inte så mycket men med två barn vet man aldrig hur det kan gå. Oftast inte som man planerat haha. Men det ska bli kul i alla fall.

Ikväll ska vi och firar Pontus mormor som fyller 80 år idag! Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurra för henne:) Så när Pontus kommer hem från jobbet är det inte mycket tid innan vi ska iväg dit. Denna dagen kommer gå fort den också har jag en känsla av:)

//Sofie



Inga kommentarer: